To je to što me zanima!

Kosorica: Ništa nisam spojila. Dragi Lastane, je li to u redu?

Neradne dane spojili su i mnogi zastupnici koji su dva neradna dana idućeg tjedna pretvorili u više od tjedan dana odmora. Kosor se pohvalila da nije među njima
Vidi originalni članak

Pred nama je produženi vikend. Velik dio Hrvata još u petak je krenuo prema moru, a neradne dane spojili su i mnogi saborski zastupnici koji su dva neradna dana idućeg tjedna pretvorili u više od tjedan dana odmora. Na jučerašnjoj raspravi, koja je potrajala četiri sata, pojavilo ih se tek 20-ak.

No, nisu svi iskoristili priliku za dugi odmor. Nezavisna saborska zastupnica Jadranka Kosor na Twitteru se pohvalila da "ništa nije spojila".

"Ništa nisam spojila ni sa čime pa ne putujem ni na more ni u planine. Dragi Lastane, je li to u redu?", napisala je u svom statusu saborska zastupnica.

Zbog Dana antifašističke borbe i Dana državnosti zastupnici će se u svoje klupe vratiti tek u utorak, 30. lipnja, odnosno nakon tjedan dana plandovanja.


Idi na 24sata

Komentari 86

  • vox populi 21.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Pekmez12 21.06.2015.

    Jaca izletila iz Hrvtaske DEMOKRATSKE Zajednice jer se odupirala jednoumlju

  • GOGI 21.06.2015.

    nek odmaraju...oni su pametni kad imaju glupe budale iza sebe koje rade i pune im buđet ...leže,spavaju,piju i odmaraju a povrh svega toga troše VAŠ NOVAC hahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare