To je to što me zanima!

'Ja čuvam osmijeh za tebe' - koncert Zaklade Nora Šitum

Koncert će se održati U dvorani Lisinski 3. travnja s početkom u 20 sati. Sav prihod od ulaznica ide socijalno ugroženim obiteljima čija djeca boluju od malignih bolesti
Vidi originalni članak

U dvorani Lisinski 3. travnja s početkom u 20 sati održat će se dobrotvorni koncert Zaklade Nora Šitum 'Ja čuvam osmijeh za tebe'

Na njemu će najveće hitove izvesti Toni Cetinski, Tedi Spalato, Klapa Kampanel, bendovi Teška industrija i Lines and Colours te Sementa Rajhard. 

Sav prihod od ulaznica ide socijalno ugroženim obiteljima čija djeca boluju od malignih bolesti.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • drakula 2 25.03.2014.

    reći ću samo jedno,imam dijete koje boluje od artritisa,al ovakvim AKCIJAMA nakon onakve svađe i klanja oko novaca koji su se skupili i prokletstva i gladi za njima nevjerujem ni rođenom bratu,a kamoli tamo nekima tobože dobročiniteljima,ja mislim da toga u rvatskoj nema,a neka me neko uvjeri u suprotno.

  • zeljkopž 24.03.2014.

    I sve tok dok se odjel za maligne bolesti u dječjoj, Klaićevoj bolnici raspada. Sve to dok su djeca tamo zbog manjka sredstava smještena u nehumanim uvjetima. Kad je i krenula ta priča StrasnogLava upozoravao sam na to. Zašto spašavat samo jedno dijete a drugoj djeci okretat leđa i puštat ih da umru, makar bi ih se moglo izljiečit. Zašto ne liječit sve već velike novce davat samo nekima?

  • ana1234567_1 24.03.2014.

    Svaka cast,kad bi svi tako razmisljali sve bi bilo lakse..

Komentiraj...
Vidi sve komentare