To je to što me zanima!

'Ja sam u školi učio na grah, nisu mi trebali nikakvi tableti'

Bandić se obrušio na ministricu Divjak i zbog provedbe eksperimentalne reforme 'Škola za život' jer "vrši eksperiment s djecom". Kazao je da je "to privatni eksperiment ministrice"...
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik sazvao je konferenciju za novinare za na kojoj se obrušio na ministricu obrazovanja i znanosti Blaženku Divjak. Poručio je da će podržati proračun, iako je ranije govorio drugačije, javlja N1.

- Državni proračun za iduću godinu, o kojem će Sabor glasovati u ponedjeljak, neće imati podršku Kluba zastupnika Stranke rada i solidarnosti, Reformista i nezavisnih zastupnika, ne osiguraju li se u njemu sredstva za besplatne udžbenike za osnovnoškolce u cijeloj državi, najavio je Bandić prije dva dana.

SVIRALA I ANA RUCNER Bandić proslavio 63. rođendan i kaže: Ja sam tek na početku...

Danas je s konferencije za novinare poslao drugačiju poruku.

- I ako se ne usvoji amandman, mi ćemo glasati za proračun, ali ne vjerujem da nema mudrosti ministra i premijera i da će dopustiti da se to dogodi, ali nećemo rušiti Vladu i proračun, kazao je Bandić.

Bandić tvrdi da amandmanom o besplatnim udžbenicima nikome ništa ne uvjetuje.

- Ništa ja nikome ne uvjetujem, što bih ja gospodinu Plenkoviću i ministrici uvjetovao? Već ja molim Boga da ministrici prosvijetli pamet i da kupi djeci udžbenike, kazao je Bandić.

Poručio je ministrici Divjak i premijeru Plenkoviću da "završe trakavicu s udžbenicima, skinu je s dnevnog reda i da djeci kupe knjige."

Kazao je da "lekcije drži ministrica koja u dvije godine nije napravila nijednu školu", a da su u Zagrebu napravili deset škola i deset vrtića".

FEŠTA KOD MIKIJA 'Moji politički suparnici neka se odmaraju, ja sam na početku'

- Ljudi moji, to je strašno, kazao je.

Bandić se obrušio na ministricu Divjak i zbog provedbe eksperimentalne reforme 'Škola za život' jer "vrši eksperiment s djecom". Kazao je da je "to privatni eksperiment ministrice koji nitko od stručnjaka je nije podržao niti se o njemu raspravljalo".

- Stranka koja ima četiri mjesta u Saboru ima ministricu koja eksperimentira s djecom. To je opasno, kazao je Bandić.

U svom stilu je komentirao i nabavu tableta. "Očito je dobavljač tableta dobar'', kazao je Bandić i dodao da je on učio na grah i da mu nije trebao tablet.

- Ne podcjenjujem tehnologiju, ali tableti neće riješiti problem obrazovanja'', kazao je zagrebački gradonačelnik.

RAT ZBOG UDŽBENIKA Što Bandić hoće? U Zagrebu je smanjio novac za obrazovanje

'Bandić ima ambiciju biti premijer, a ne ministar'

Komentirao je i jačanje svog saborskog kluba.

- Nabildali smo se, ima nas i bit će nas još, ali nama ništa ne treba, ni ministarska fotelja nam ne treba, kazao je i dodao:

- Bandić nema tih ambicija, Bandić ima ambiciju biti premijer, a ne ministar. Ja nemam druge ambicije.

Idi na 24sata

Komentari 166

  • mikronmali 24.11.2018.

    Da po tom tvome grah računalu je 2X2 = 8 , a to se vidi iz tvoga priloženog rada .Pa ti čovječe nisi više ni za 20 stoljeće, trebaš se vratiti u srednji vijek i na svoja ognjišća na sred sobe u kojoj s plafona visi kotlić i to bakreni .

  • ljubica ljubičica_1 24.11.2018.

    Gledajući njegov istup na TV nisam mogla povjerovat da postoji takav narcisoidan tip.Čovjek bi bija premijer ili presednik.A to će biti na sveti nikad.Ima nas još dosta etničkih Hrvata.Pa zar bi glasovali za takvu osobu?Vjerujem ni u ludilu!

  • blonde 24.11.2018.

    pitam se, zašto je ovaj lik još tu kod nas, zar nam takve seljačine trebaju, taj jedva govori, samo muca i fuca i zar ima toliko njegovih došljaka koji glasaju za njega ili su starosjedioci Zagreba postali kao i on? Za ovo je narod ginuo i bori se, za ove primitivce koji vode ovu državu, sramota i jad...

Komentiraj...
Vidi sve komentare