To je to što me zanima!

'Ja sam za mekani Brexit, naše zemlje trebaju biti što bliskije'

Bili smo svi jako tužni, ali poštujemo vašu odluku. Nijedan prekid u životu nije lak, to znamo iz osobnih i poslovnih veza. Nadam se da Brexit neće biti konačan kraj za Veliku Britaniju i EU, rekla je predsjednica...
Vidi originalni članak

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović gostovala je u emisiji "Good Morning Britain" na TV postaji ITV. Govoreći putem video veze iz Zagreba, Grabar Kitarović prvo se osvrnula na Brexit:

- Pregovori EU i Velike Britanije oko Brexita idu sporo i teški su. Mi u Hrvatskoj i dalje želimo imati izvrsne odnose s Britanijom. Osobno sam za "mekani Brexit" kako bi naše zemlje bile što bliskije.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na pitanje kako se osjećala kad je vidjela rezultate referenduma, naša predsjednica je rekla:

- Bili smo svi jako tužni, ali poštujemo vašu odluku. Nijedan prekid u životu nije lak, to znamo iz osobnih i poslovnih veza. Nadam se da Brexit neće biti konačan kraj za Veliku Britaniju i EU i da će se vaša zemlja možda jednog dana i vratiti u Uniju.

Grabar Kitarović prokomentirala je i pritiske koji se vrše na žene u politici. Rekla je kako ju to više ne smeta i da se na to naviknula, prenosi Express UK

- Uvijek želim da radimo skupa, i muškarci i žene. Ne možemo se tu dijeliti. 

Idi na 24sata

Komentari 144

  • intellectus 07.08.2018.

    Posebno zadovoljsvo mi je smijati se komunjajzerskom primitivizmu, citajuci ove komentare mora se ostati zapanjen kvalitetom i bogatsvom izrazaja, mesićevaca, štovatelja gujolovca i inih propaliteta kojima je jedina utjeha ostala PLJUVATI, vrijeđati i pokazati svo bogatstvo primitivizma. Pa uživajmo, oni u svom primitivizmu, a ja u mom smijehu:-))) Imam vam jos jednu lijepu vijest za reći, poznati kolumnist je već okitio svoj jna Panzer i sutra kreće bojevom municijom u boj protiv ustaša, zato se dobro pripremite. Jedni za skandiranje, a drugi neka se maknu....pusti vraga, tko zna kakvu municiju ima jna?:-))))

  • kardinall 07.08.2018.

    Ti si stvarno za mekani k...c.. ni zasto drugo... predsjednica?? Strašno..

  • PRAVILO BROJ 8 07.08.2018.

    mh...meki...hm tu nekaj ne štima...mekani ???????

Komentiraj...
Vidi sve komentare