To je to što me zanima!

Jaca je ostala sama, Braco i Seka odmaglili na Jadran

U novom nastavku epizode “Uh, što volim ovaj režim, plaća ide, a ja ležim”, u našoj su se sabornici našli samo rijetki dobro znani junaci: Jaca, Šuki i prijatelji...
Vidi originalni članak

Premda je našla srodne duše s kojima je osnovala zajednički klub, Jadranka Kosor bila je usamljena jer su Braco i Seka odmaglili na Jadran. Oni postižu velike rezultate kad ih nema na poslu pa se ne usudimo ni pomisliti koja bi čuda izveli da ih ima!

U sabornici se pojavio i čovjek koji je svojim skromnim radom zadužio cijelu zemlju. Ivan Šuker doimao se dobro raspoloženim, vedrim i optimističnim. To je i logično. Nije na vlasti da popravlja ono što su on i njegovi upropastili, pa se može smijati. Njegov je suparnik u nevolji, tko mu je kriv. Ana Lovrin, Sanaderova ministrica pravosuđa, također je bila marljiva. Nisu mirovali ni SDP-ovci. Njih čak nekoliko svojom je nazočnošću počastilo sabornicu. Ukratko, Sabor se opet pokazao kao lokacija u kojoj se živi vječiti praznik!

Idi na 24sata

Komentari 37

  • matija gubec 55 03.05.2013.

    Na burzi rada molim vas lijepo koje vidio političara i naše svečenstvo pričaju bez veze i za to budu nagrađeni ,to je život

  • kozaribok2 29.04.2013.

    Sto je Jaca danas radila u Saboru,mozda krumpir salatu?

  • kaj buljiš 26.04.2013.

    Kakva god je da je, Jadranka Kosor je za barem tri koplja iznad Brace i Seke i ne znam što uopće radi u njihovom društvu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare