To je to što me zanima!

Jačaju partnerstvo: Održana je međunarodna vojna vježba

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na Vojnom poligonu Eugen Kvaternik održava se dio multinacionalne vojne vježbe Immediate Response 15. Provodi se istovremeno kod nas, u Sloveniji i Njemačkoj
Vidi originalni članak

Cilj je promocija regionalne stabilnosti, jačanje partnerstva i unapređenje interoperabilnosti sudjelovanjem zemalja članica NATO-a i zemalja partnera.

Na vježbi sudjeluju pripadnici oružanih snaga iz Hrvatske, Sjedinjenih Američkih Država, Slovenije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Makedonije, Crne Gore i Velike Britanije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 15

  • NemanjaBeograd 14.09.2015.

    Posto neke interesuje sta Srpska vojska radi samo ne znam zasto vas to interesuje uopste.Koga interesuje neka ukuca Srbija Rusija vona vezba i sve ce lepo videti. Srpski padobranci su imali vojne vezbe sa Rusima i Belorusima pod nazivom slovensko bratstvo.Tu nema nista cudno.Sa Rusijom je ovde skoro odrzana vojna vezba kao i kod njih i Rusiji.Srbija vodi neutralnu politiku i zeli da se pomiri i zeli mir u regionu sa svima i ne staje ni na ciju stranu dokle moze tako da izdrzi pod ovim pritiskom Nemacke SAD i Rusije pitanje je, ne znam.

  • DambaTheBlackMamba 14.09.2015.

    Južno - istočne komšije trenirali s njihovim bracekima Rusima ;-)

  • tictac_2 14.09.2015.

    A sto nije Srbija trenirala jel joj se to društvo ne sviđa

Komentiraj...
Vidi sve komentare