To je to što me zanima!

'Jack Trbosjek' na Karibima: Mačetom ubija umirovljenike

Od 2008. godine na Tobagu je šest umirovljenika napao misteriozni muškarac s mačetom. Četvero je ubio, dvoje je jedva preživjelo. Policija traži napadača
Vidi originalni članak

Šetač je u nedjelju navečer na plaži na otoku Tobago pronašao mrtvu njemačku umirovljenicu Birgid K. (71) i pozvao je policiju koja je 120 metara dalje našla truplo njezinog supruga Hubertusa (74)

- Bio im je ritual da svaku večer šeću po plaži - kaže susjed Azad Mohammed (45) i dodaje da se sad svi u naselju boje. Boje se ubojice koji hara do 2008. godine

Šest turista napao je misteriozni muškarac s mačetom. Četvero ih je umrlo, dvoje su jedva preživjeli. Policija je tek sada situaciju shvatila malo ozbiljnije. Najavili su potragu te ponudili nagradu od 13.000 eura za informacije o ubojici. 

Samo prošli tjedan ubijeno je još troje turista, no nisu napadnuti mačetom. Umirovljenica (88) je silovana i ubijena, dvoje umirovljenika je izbodeno i zadavljeno. 

Birgid K. i njezinom suprugu mačetom su prerezali vrat. Žena nije silovana. Motiv ubojstva je nepoznat. Pljačka je isključena jer je policija kod supružnika našla mobitele i ključeve. Nagađa se da su možda vidjeli nešto što nisu smjeli, piše Bild. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • nopliz, nopliz 28.11.2014.

    to malo antireklame za karibe

  • Gena Vava 27.11.2014.

    Pa kud baš penzionere...

  • ajes ume 26.11.2014.

    Zato dragi umirovljenici, izbjegavajte Karibe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare