To je to što me zanima!

Jackpot od 126,2 mil. eura osvojila je Španjolka (25)

Djevojka je željela ostati anonimna. Kaže kako je imala gripu te je cijeli vikend provela u krevetu te nije ni znala da je odjednom postala bogatašica
Vidi originalni članak

Dobitnica 126,2 milijuna eura na lutriji Euro Millions je 25-godišnja Španjolka s Mallorce. Djevojka nije ni znala da je u petak postala bogatašica. Ležala je kod kuće bolesna. Kontaktirali su je iz lutrije početkom tjedna i priopćili joj dobru vijest.
- Još sam u ponedjeljak bila bolesna, ali sam odlučila ići na posao zbog recesije da ne bih dobila otkaz - rekla je djevojka koja je željela ostati anonimna. Potukla je izglede od 76 milijuna naprema jedan pogodivši pet brojeva (4, 23, 24, 29, 31) i dvije zvjezdice (8 i 9).
- Kad smo joj rekli da je dobila 126,2 milijuna eura, bila je prestrašena, ali i jako, jako dirnuta. Logično, odmah je počela postavljati mnoštvo pitanja - rekao je zaposlenik lutrije. EuroMillions se igra u Francuskoj, Britaniji, Irskoj, Španjolskoj, Portugalu, Belgiji, Švicarskoj, Luxemburgu i Austriji. Igra počinje s 15 milijuna eura svakoga tjedna, no dobitak se povećava ako se ne izvuče dobitnik.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gradelji 19.05.2009.

    čekaj malo, glupača je nakon tolikog dobitka išla na posao da nebi dobila otkaz, issssse eeej, eeej, eeeej, pa ja nemogu vjerovat, sreća stvarno prati budale, ajd odsada se trudim biti budala, bar to nije teško

  • wiky 14.05.2009.

    isse,ja nikad nemam tAKVE SREČE.blago njoj.hehe......

  • korki 13.05.2009.

    Sad mozes lezat koliko hoces!

Komentiraj...
Vidi sve komentare