To je to što me zanima!

Jadranka Kosor Pusićkinu izjavu proglasila glupom

Potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor reagirala je na izjavu HNS-ove Vesne Pusić da Vlada potiče isticanje ustaških simbola i to odlučno odbacila
Vidi originalni članak

Na izjavu HNS-ove Vesne Pusić da Vlada potiče isticanje ustaških simbola reagirala je potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor.
- Od te izjave gluplja je samo ona da je Hrvatska bila agresor u BiH - rekla je Kosor. Pusić je zatražila smjenu ministra Rončevića koji je, kaže, morao znati za suspenziju policajca Gašparca. Rončević je odbacio Pusićkine tvrdnje.
- Ministar ne suspendira, ne odlučuje o suspenzijama, niti politizira sa suspenzijama - zaključio je Rončević.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • izzy_vk 13.06.2008.

    10 x vise cjenim pusicku nego to sanaderovo majmunce ,, uf ,

  • gremljin 13.06.2008.

    u hrvatskoj vladi i saboru sve prepuno GLUPANA i GLUPAČA, doslovno!

  • tajnamoja 13.06.2008.

    Sad se koke bore tko je jači, tko je pametniji, tko ima bolju potporu, Jadranka misli da je HDZ štiti, Vesna da je štiti oporba, a mediji jedva dočekali. Otkad su naši političari počeli u rukavicama upotrebljavati izraze kao kakanje, piškenje, glup, madraci, ovakvi onakvi? Otkad je Tuđman svojim guskama u magli i sličnim izrazima htio biti duhovit i slikovit. Pa se svi uhvatili poredbi, onomatopeja, personifikacija i pridjeva. Niti mi je to duhovito, niti to želim slušati od preplaćenih političara/ki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare