To je to što me zanima!

Jadranka Kosor se približila Sanaderu na 300 kilometara

Premijerka Kosor i austrijski kancelar Werner Faymann razgovarali su o bilateralnim odnosima dviju zemalja, ali dotakli su se i Sanadera. Bilo je to logično i neizbježno
Vidi originalni članak

Posjet Austriji bio je dogovoren puno prije no što je bivši premijer zagrijao “austrijsko-hrvatske odnose”. Iako je od Sanadera bila udaljena 300 kilometara, premijerka, čini se, nije ga mogla u potpunosti ignorirati.

- Razgovor o tome je bio usputan, ali logičan i neizbježan - rekla je premijerka. 

Austrijskog kancelara Wernera Faymanna je navodno zanimalo što ona misli o izručenju bivšeg premijera Hrvatskoj. No, predsjednica Vlade u Beč je prvenstveno otputovala zbog jačanja gospodarske suradnje jer je Austrija ipak najveći investitor u Hrvatskoj s ulaganjima većim od šest milijardi eura. Kako se Hrvatska sve više približava EU Faymann je pozvao premijerku da razgovaraju o jačanje bilateralnih odnosa dviju zemalja. Inače, Austrija je jedna od članica EU koja snažno podupire RH kao buduću članicu EU. 

Nakon sastanka Kosor je  izjavila kako je uhićenje i daljnji postupak protiv Sanadera u rukama hrvatskog i austrijskog pravosuđa.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • GOGS_3 14.12.2010.

    naravno... drži ju u šaci!!!

  • GOGS_3 14.12.2010.

    ...lako oni svi putuju kad to sve plaća Hrvatski narod!!! nadam se da će i ona završiti ko i sanader.... treba im uzeti svu imovinu te gaće i hlaće, pa neka vide kako se živi!!!! Jaca i Sanader su doveli hrvatsku tu gdje jesmo... HOČEMO NOVE IZBORE!!!

  • Peekaboo_1 14.12.2010.

    Nešto nam se zbucala Siva...teška joj godina bila pa nabacila nekoliko kila...jedva je zakopčala kostimić...a valjda nema para za novi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare