To je to što me zanima!

Jadranka Kosor: 'U kampanju idem sa češnjakom i kolcem!'

Bivša hrvatska premijerka na Twitteru se pohvalila opremom s kojom će odlučno krenuti u predizbornu kampanju. Vrlo znakovito - to su češnjak i minijaturni kolac
Vidi originalni članak

Neki u kampanju ulaze zaoštrenom retorikom, neki izbjegavanjem sučeljavanja, a neki uz garde koje nazivaju 'sportsko-rekreacijskim sekcijama'. No, bivša hrvatska premijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor na Twitteru se pohvalila oružjem koje još uvijek nije isprobano na našoj političkoj sceni - češnjakom i kolcem.  

Dobila sam na dar opremu za predizbornu kampanju! Češnjak i kolac, zapakiran u male paketiće! Hvala, napisala je Kosor na svojem Twitter profilu uz fotografiju jednog od simpatičnih paketića. 

Twitter

Jedino pitanje koje se sada nameće je tko su vampiri od kojih se bivša premijerka mora zaštititi u predizbornoj kampanji? Podsjećamo, ona je u ponedjeljak uz čelnike koalicije 'Uspješna Hrvatska'  predala izborne liste u Državno izborno povjerenstvo, a prva je na listi za 5. izbornu jedinicu. 

Idi na 24sata

Komentari 153

  • trijezni zagorec 22.10.2015.

    a kaj se sa prikolicom broseva i nalivperom svetog oca,joj znam ju od kad je djelila sivace strojeve /tuđe/

  • The Stand 20.10.2015.

    Mozda kao i onaj talijanski poduzetnik koji je prodavao vudu lutkice talijanskog premijera zapravo krece u poduzetnicke vode :)))

  • znova108 20.10.2015.

    I ona bila premijerka i predsjednica hdz-a.Pa dobro mi i postojimo još kao država..Sramota me što sam bio u ratu zbog ovakvih spodoba,fujjjj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare