To je to što me zanima!

Jahta prvo udarila u obalu pa kod tegljenja potonula

Zaista ne znam kako su uspjeli potopiti jahtu, ali od nekih sam mještana čuo da su izvodili gluposti na sredini mora, rekao nam je čitatelj iz Zagreba
Vidi originalni članak

Fotografije sam snimio u uvali Nečujam na otoku Šolti u srijedu oko 17 sati. Prolazeći uz more, primjetio sam da se kod mola okupilo mnogo ljudi. Otišao sam vidjeti što je bilo i imao sam što za vidjeti. Jedrilica je potonula pramcem prema dnu, a sreća je da je na tom dijelu dubina mora oko četiri metra pa je kobilicom dodirivala dno. Da je bilo dublje, cijela bi završila na dnu mora, rekao nam je Matko iz Splita koji je snimio fotografije na ljetovanju.
- Spuštali smo se autom prema uvali i vidjeli potopljenu jedrilicu. Ne znam kako su uspjeli potopiti brod, ali od nekih sam mještana čuo da su izvodili gluposti na sredini mora i jedva došli do mola - kaže čitatelj iz Zagreba koji je fotografirao potopljeni brod.
Nakon što su jahtu izvukli i sanirali, M.B (39), koji je upravljao brodom, isplovio je bez dopuštenja u četvrtak ujutro prema Kaštelima. Prilikom tegljenja gumenjakom, jahta je potonula i završila na dubini od 35 metara blizu Rta Marjan. Jahta je u vlasništvu tvrtke Via Adria Yachting iz Kopačeva. Inspektori Lučke kapetanije izvršili su uviđaj, obavljaju saslušanja, te će podnijeti optužni prijedlog protiv voditelja jahte.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_36903 21.08.2009.

    a nije bia :) vidia san ga kad je bia dosa u nečujam na 2-3 dana, al mi mob osta doma pa ga nisan moga slikat :) al bar san slika ovu jadrilicu :) aka Matko

  • tahuti 20.08.2009.

    a što nije ivo bio na njoj...........jbg

Komentiraj...
Vidi sve komentare