To je to što me zanima!

Jak vjetar srušio zaštitni balon na igralištu i usmrtio muškarca

Vjetar je bio toliko snažan da je otkinuo metalnu konstrukciju koja je u padu ubila oca vlasnika sportskih terena. Balon je odletio stotinjak metara dalje prema kućama
Vidi originalni članak

Olujno nevrijeme u četvrtak je oko 18.30 sati pogodilo Vukovarsko-srijemsku županiju. Jak vjetar otpuhao je balon koji je natkrivao sportski teren 'Sport kluba' i odbacio ga stotinjak metara dalje prema kućama i obližnjem naselju. Vjetar je bio toliko jak da je potrgao metalnu konstrukciju balona, koja je u padu ubila stomatologa I.Č. (66). 

Neslužbeno doznajemo da je poginuli muškarac, otac vlasnika sportskog igrališta, svaki dan boravio na terenima i iz dosade pomagao svom sinu ako je nešto trebalo odraditi.

Balon i teren, koji su u privatnom vlasništvu vinkovačkog poduzetnika, nalaze se na rubnom dijelu grada. Okolnosti ove tragedije bit će poznate nakon što policija obavi očevid.

Vjetar je podigao i limene ploče na zgradi vinkovačkog željezničkog kolodvora i raznijelo ih oko kolodvora, ali pritom nitko nije stradao. Iz DUZS-a javljaju kako po cestama u olujom zahvaćenom kraju ima stabala po prometnicama te su potrgani električni vodovi. Dežurne službe HEP-a odmah su izašle na teren sanirati štetu, a nevrijeme se smirilo nakon sat vremena.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • ivo vkc 05.05.2012.

    iskrena sučut obitelji ilić!!!!

  • mariovkci 04.05.2012.

    "bila je eksplozija, sad ne znam jel od groma ili radi plina čime li se već taj balon puni ili oboje. ali ni to nije bitno, čovjeka više nema i to jako dobrog " nije mi jasno zasto pisete gluposti koje su netočne i pravite se da sve znate ,a ti koji si napiso ovo gore , samo si pokazao da neznas ni o cem se radi, taj balon nije balon u smislu da je icim napunjen, to je samo natkrivač nad dva terena, lici na balon a i je na neki nacin, ali nikako nije punjen nikakvim plinom ili neznam čim jer je ispod njega najobičniji zrak, ja sam tamo igrao nogomet 500 puta i molim te nemoj pisat ako neznas sta pises :/

  • dudakralj 04.05.2012.

    Otišao je jedan divan čovjek, odan suprug, brižan otac, veliki gospodin. Počivao u miru. Iskrena sućut obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare