To je to što me zanima!

Jaka bura je prevrnula tegljač: 'Tamo zna puhati 100 na sat!'

Uslijed udara jakog vjetra kabinom je udario u ogradu uz rub, a priključnim vozilom u prometni znak, pri čemu je došlo do prevrtanja, potvrdili su iz policije
Vidi originalni članak

Vozili smo se u autu kada smo na cesti ugledali kamion izvrnut na bok. Stali smo pomoći, no srećom, osim malo prestrašenog vozača, nije bilo ozlijeđenih. U isti čas tu su se zatekli cestari, koji su, pretpostavljam baš taj čas prolazili cestom. Oni su preuzeli situaciju te smo se mi udaljili. Ne znam kako je došlo do prevrtanja, ali znam da na tom dijelu ceste bura puše sto na sat, rekao je vozač koji je u srijedu oko 11.50 sati na staroj cesti Rijeka - Zagreb, točnije iznad Grobnika kod vidikovca Miljokaz na Kamenjaku, uočio prevrnut kamion.

POGLEDAJTE VIDEO:


Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz PU primorsko goranske potvrđeno je kako je uzrok prevrtanja jak vjetar.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Do nesreće je došlo oko 10 sati kada je vozač iz Slovenije upravljao teretnim vozilo marke Mercedes krećući se od Jelenja prema Grobničkom polju. Uslijed udara jakog vjetra kabinom je udario u ogradu uz rub, a priključnim vozilom u prometni znak, pri čemu je došlo do prevrtanja - kažu iz riječke policije.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 29.11.2018.

    koja je to snaga vjetra i prirode kad uspije prevrnuti takvu grdosiju

  • 28.11.2018.

    bas u opasnom zavoju zapuhala jaka bura i prevrnula jedan kamion… da da ….

  • krema007 28.11.2018.

    Danas sam prošao pored prevrnutog kamiona nije puhalo ništa na tom dijelu već je ta krivina opasna treba usporiti na 10km a janez se malo zaletio pa nije uspio stati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare