To je to što me zanima!

Zatočila ih vijavica: Građani se nisu mogli spustiti sa Sljemena

Građani su u nedjelju navečer dojavili da je na Sljemenu poledica te da se na cestu srušilo nekoliko stabala. Intervenirali su policajci, vatrogasci i Zagrebačke ceste
Vidi originalni članak

U Centar 112 su u nedjelju navečer stigle dvije dojave građana o poledici, jakoj vijavici i srušenim stablima na dvije lokacije na Sljemenu i to na prilazu Kraljčinom zdencu te na Sljemenskoj cesti. Zbog toga se građani nisu mogli spustiti sa Sljemena. Na teren je prvo izašla policija koja je pozvala vatrogasce. 

Vatrogasci su u 23,30 sati  izašli na prvu lokaciju, prilaz Kraljičin zdenac s jednim vozilom i troje vatrogasaca. Na potezu od Kraljičinog zdenca do Lagvića uklonili su 21 stablo s ceste. Nakon toga otišli su na Sljemensku cestu s koje su uklonili 35 stabala. 

U 02,15 sati na teren je izašla dežurna ekipa Zagrebačkih cesta kako bi očistili cestu od poledice i grana. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Tiranosaurus 30.10.2012.

    Kakvi su to gradski nesposobni mlitavci..vjerojatno nekakvi poluobrijani trendseteri koje možeš vidjeti po centru grada kako bauljaju u hrpi neukusnih krpa koje oni zovu in. I kaj uopće idu s autima na Medvednicu. I nejasno je..s obzirom da je Sljeme vrh Medvednice..da li su samo padala stabla oko vrha Medvednice.

  • intelektualni propuh 29.10.2012.

    A Hrvatske sume vidim azurno odstranjuju bolesna i stara stabla..

  • babybaby 29.10.2012.

    A kud idu na Sljeme u nedjelju navečer :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare