To je to što me zanima!

'Jako je važna potpora SAD-a u ulasku RH u Europsku uniju'

Predsjednik države Ivo Josipović je u posjetu SAD-u. U utorak bi trebao razgovarati i s potpredsjednikom Joeom Bidenom i državnom tajnicom Hillary Clinton
Vidi originalni članak

Ulazak u EU i potpisivanje ugovora je u prvom redu odnos nas i EU-a, no podrška i suradnja SAD-a u tom i drugim pitanjima, kao što su NATO, bilateralna suradnja i globalni odnosi, jako je važna za Hrvatsku, rekao je u nedjelju novinarima u Chicagu hrvatski predsjednik Ivo Josipović koji boravi u posjetu SAD-u, piše HRT. O završetku pregovora s EU-om te o suradnji Hrvatske i SAD-a na političkom, sigurnosnom i gospodarskom planu Josipović će u utorak razgovarati s američkim potpredsjednikom Joeom Bidenom i državnom tajnicom Hillary Clinton.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 03.05.2011.

    bjeloglavi jazavac me fest razočarao,otvoreno je "pozdravio" hladnokrvno ubijanje,makar i terorista..to su fakat dvostruka mjerila

  • blonde 03.05.2011.

    koje su ovce u našoj vladi, najviše me razočarao Predsjednik, šteta što je Bandić izgubio, više bi gledao za naše dobro, dok izabrani izgleda kao marioneta u rukama stranaca.

  • pechvogel 02.05.2011.

    Ima nas tko podržat?! USA, država bez osnovnog zdravstvenog osiguranja svoje sirotinje!! najveći dužnik na planeti!!! Josipoviću upiši zanat u Švicarskoj da skužiš kako funkcionira direktna demokracija i ne troši bezveze, jer nam je predsjednika i maršala pun kufer!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare