To je to što me zanima!

Jakov Kitarović već pronašao novi posao, radi kao savjetnik

Suprug predsjednice Koline Grabar Kitarović 22. veljače počeo je raditi za tvrtku AD Plastik iz Solina na radnom mjestu savjetnika za korporativnu sigurnost. Ne zna se kolika mu je plaća
Vidi originalni članak

Prvi gospodin Jakov Kitarović nije dugo bio nezaposlen. Nakon što mu je ugovor sa zagrebačkom tvrtkom Reversing Labs istekao 15. siječnja, suprug predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u ponedjeljak 22. veljače počeo je raditi za tvrtku AD Plastik iz Solina na radnom mjestu savjetnika za korporativnu sigurnost, piše tportal. 

Radno mjesto je u Zagrebu, gdje tvrtka ima poslovnu jedinicu. Kolika će mu biti plaća za sada nije poznato, ali morat će biti objavljeno jer predsjednica taj podatak mora navesti u imovinskoj kartici. Jakov Kitarović ugovor s AD Plastikom potpisao je na neodređeno vrijeme. 

Podsjetimo, ranije je radio u tvrtki Reversing Labs gdje nikada nije razjašnjeno što je točno radio za plaću od 14.000 kuna. 

Jakov Kitarović je 1998. magistrirao na Fakultetu elektronike i računarstva u Zagrebu, a ima i diplomu Pomorskog fakulteta u Rijeci. 

Idi na 24sata

Komentari 246

  • JerkoKC 27.02.2016.

    Za mijenjanje pelena.

  • dylan 23.02.2016.

    Konačno da su se počeli zapošljavati mladi stručnjaci bez radnog iskustva

  • ciara46 23.02.2016.

    A gdje su im dječica, zar nisu u Hrvatskoj? Zar nisu veliki domoljubi u Domovini?

Komentiraj...
Vidi sve komentare