To je to što me zanima!

Jakovčić: Dobio sam podršku premijera za Brijuni Rivijeru

Istarski župan Ivan Jakovčić najavio je i skoro povlačenje iz vrha IDS-a i pokretanje novog biznisa s bezalkoholnim osvježavajućim pićem, koje je on sam osmislio
Vidi originalni članak

Istarski župan Ivan Jakovčić je na Soundset radiju izjavio kako mu je premijer Zoran Milanović u četvrtak dao podršku za projekt Brijuni Rivijera. Istaknuo je kako je razgovarao s Milanovićem te da je vrlo zadovoljan rezultatom tog razgovora. 

- On je predsjednik povjerenstva za realizaciju projekta Brijuni Rivijera i naravno da je njemu stalo da napokon krenu ulaganja u Hrvatsku - rekao je Jakovčić. 

Osvrnuo se i na termoelektranu Plomin za koju Čačić želi da bude na ugljen što ljuti mnoge ekološke udruge. Jakovčić je kazao kako je on za to da Plomin bude na plin. istarski župan zalaže se za gradnju još nekoliko golf igrališta. Tvrdi kako su mu mnogi vinari rekli da bi bilo dobro da se sagrade golf tereni jer će tako dobiti nove goste.

Istarski župan najavio je i skoro povlačenje iz vrha IDS-a i pokretanje novog biznisa s bezalkoholnim osvježavajućim pićem, koje je sam osmislio.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zdrawe 21.04.2012.

    odes,vratis se, pa bi opet isao, pa nista, pa sad opet novi biznis..ko da ti jos vjeruje???

  • tom milles 21.04.2012.

    Ova bi se najavljena proizvodnja bez alkoholnih pića lako mogla kasnije premetnuti u proizvodnju sortnih vina i likera jer Jakovčić cijelo vrijeme jedno misli ,govori drugo a radi sasvim treće,ponekad i četvrto..

  • vox populi 20.04.2012.

    Ajde Jakovčiću razmisli malo,tko je bacio oko na to naše " kulturno dobro ".

Komentiraj...
Vidi sve komentare