To je to što me zanima!

Jakovčić: Istražiteljima sam dao papire o kreditima

Istarski župan priznao je kako se dva puta sastao s pokojnim Joergom Haiderom. Jakovčić će se sljedećih dana susresti i sa Mladenom Bajićem
Vidi originalni članak

Istarski župan Ivan Jakovčić predao je austrijskim istražiteljima hrpu dokumenata o kreditima Hypo banke te o slučajevima Barbarige i Dragonere. Sa Rolfom Holubom i Peterom Pilzom sastao se u Novigradskoj marini koja također interesira austrijske istražitelje. Jakovčić je kasnije novinarima na konferenciji rekao kako je vrlo zadovoljan razgovorima. Priznao je da se dva puta sastao s pokojnim koruškim županom Joergom Haiderom.
- Dva puta smo se našli u vili Mannili. Razgovarali smo o pripremama za utemeljenje euroregije Alpe-Adria. Haider je kao izabrani predstavnik regije Koruška bio na tom sastanku. Čak sam se nasmijao njegovom prijedlogu da Koruška, a ne Istra, bude primjer za zaštitu manjina - rekao je Jakovčić za tportal i demantirao da su se našli pet puta.
Razgovore s istražiteljima nastavit će u Austriji gdje će otputovati idući tjedan, a Jakovčić se namjerava susresti i s državnim odvjetnikom Mladenom Bajićem.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jontra69 17.09.2010.

    i ti ćeš svoje poštenje odraditi u nekoj ćeliji,prošlo je vrijeme prodaje muda pod bubrege,LOPUŽO

  • user_29428 17.09.2010.

    Koji je ovo lažov, prije nekoliko dana je izjavio da ga je vidio Haidera samo jedanput http://www.24sata.hr/news/jakovcic-zbog-napada-na-njega-prekinuo-gostovanje/190462/

  • 20bucks 17.09.2010.

    smeće jedno je na tv-u neki dan napao onog pjevača (sijedog s dugačkom kosom - neznam mu sad ime) da je lažov i šta sve ne kada je ovaj rekao u emisiji da se jakovčić sretao s onim likom i sve ostalo. Sada smrad priznaje da je a tko zna šta je sve u pozadini. Ma obićno smrdljivo smeće kao i svi političari kod nas. Đubre jedno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare