To je to što me zanima!

Jakovčić zbog napada na njega prekinuo gostovanje

Gostujući u emisiji Hrvatska uživo župan Ivan Jakovčić rekao je kako je civilni aktivist Bruno Langer kandidat za župana i da na aferi Hypo skuplja političke bodove.
Vidi originalni članak

U emisiji Hrvatska uživo na HRT-u gostovao je župan Ivan Jakovčić. Rekao je kako je civilni aktivist Bruno Langer kandidat za župana i da na aferi Hypo skuplja političke bodove. Langer je rekao da je epicentar afere Hypo banke u Istri. Dodaje da je pokojni austrijski političar Jorg Haider sve poslove u Istri dogovorio s Jakovčićem. On je to demantirao. Kaže da je Haidera vidio samo jedan put. Sporna je prodaja zemljišta dogodila u režiji bivšeg člana IDS-a Giancarla Župića. Zbog, kako kaže, napada Langera Jakovčić je prekinuo telefonsko gostovanje u emisiji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_29428 10.09.2010.

    Zar IDS nije dio oporbe tj SDP-a? Ovaj put ipak nije riječ HDZ-u koji u Istri nikada nije bio na vlasti. Ovo je jedan od dokaza da su svi naši političari g**** lopovska.Samo je pitanje koji pastir upravlja kojim stadom al poznato je jedino da oporbeno stado više bleji što se vidi uvijek po komentarima.

  • jontra69 10.09.2010.

    i tvoje poštenje je nadaleko poznato,kupovina sela,gradnja vinskog podruma bez dozvola i zato ne kenjaj o poštenju.dovukao si toga fašistu u istru i lizao se sa njim dok je bilo koristi a sad kad je mrtav pereš ruke od njega i praviš se mutav.nisam langerov simpatizer ali je u pravu,vi ste opljačkali istru po ZNA SE modelu i zato vam se bliži KRAJ.

  • plavuša13 10.09.2010.

    Eh kamo srece da IDS nestane...sto prije to bolje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare