To je to što me zanima!

Jakovina obećao: Poticaji će biti isplaćeni do kraja lipnja

Do kraja šestog mjeseca bit će isplaćena i zadnja lipa od ukupno oko milijardu i pol kuna na ime drugog dijela potpora, izjavio je ministar Jakovina u Slavonskom Brodu
Vidi originalni članak

Nemojte slušati dezinformacije, sredstva su osigurana i bila su spremna za isplatu, kako je bilo i najavljeno, za kraj mjeseca svibnja odnosno početak mjeseca lipnja. Međutim, kako smo novim Zakonom o poljoprivredi omogućili blokiranim poljoprivrednicima otvaranje zaštićenih računa, a s kojima im se pruža sigurnost za dio potpora koje će biti isplaćene u visini 50.000 kuna, nismo išli sa isplatom sada, upravo stoga da tih oko dvije tisuće korisnika potpora ne bi ostalo bez svojih sredstava, objasnio je ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina u Slavonskom Brodu.

- Do kraja šestog mjeseca bit će isplaćena i zadnja lipa od ukupno oko milijardu i pol kuna na ime drugog dijela potpora - izjavio je.

Dodao je da u Ministarstvu poljoprivrede još samo čekaju da korisnici potpora otvore zaštićene račune, kako bi se oko 20. lipnja krenulo s isplatama drugog dijela potpora, kako je Jakovina rekao, do zadnje lipe.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • liliana 06.07.2015.

    Kad čujem za poticaje kosa mi se diže.Recite samo jedan argumenat zbog čega ste vi zaslužili poticaje.

  • liliana 06.07.2015.

    Tko vam daje pravo da dijelite pojedincima naš novac,prokleti poticaji,oni su iništili ovu zemlju.Milijarde idu na poticaje,koja pljačka.

  • barzagli43 03.06.2015.

    Jakovina prvo mora isplatiti poticaj svojoj sogorici pa tek onda seljaci dolaze u obzir..ako sta ostane

Komentiraj...
Vidi sve komentare