To je to što me zanima!

Jakovina: Ostajem pri tome da blokade ne mogu ništa riješiti

Neka mljekari više ne očekuju da će država na svaki njihov mig intervenirati i upumpavati novac iz državnog proračuna kako je bilo za bivše vlasti, kaže ministar
Vidi originalni članak

Na konferenciji za medije gradskog i županijskog SDP-a u Slavonskom Brodu u utorak prijepodne ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina kazao je da i dalje ostaje pri ranijem stavu da blokade prometnica ništa ne mogu niti će što riješiti. 

- Neka mljekari više ne očekuju da će država na svaki njihov mig intervenirati i upumpavati novac iz državnog proračuna kako je bilo za bivše vlasti. Ta su vremena i praksa nepovratno iza nas. To nije praksa u EU i mi ćemo se tako i ponašati. Tvrdim i dalje da je dio razloga za prosvjede i blokade cesta politički motiviran po modelu "Što gore, to bolje". Mljekari znaju da svoje probleme mogu riješiti samo u razgovoru s otkupljivačima, nikako u ministarstvu - kazao je ministar Jakovina. 

Ostavku predsjednika Hrvatske poljoprivredne komore Darka Grivičića, kazao je, ne želi komentirati. Ministar je dodao kako je Grivičić pozivao seljake na radikalizaciju i izlazak na ceste.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • zuzuzu 28.02.2012.

    ukinut ministarstvo koje neće da priča o cijenama mlijeka,kukuruza,pšenice,itd... čemu služi ministarstvo? zar ribari,ratari,stočari,vočari trebaju sami boriti se sa okrutnim kapitalistima. ministre izabran si da štitiš te ljude oni su dali svoj glas na izborima.

  • valent55 28.02.2012.

    žalosno glavno da su s.ali po vladi kad su god bili prosvjedi seljaka,onda je bilo novaca zbilja su jadni.......glavno da oni uzimaju od raje za sebi harač(primanja)

  • AnteBatinović- Dugi 28.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare