To je to što me zanima!

Jakovina smijenio zamjenika direktora u Hrvatskim vodama

Odluku o smjeni donijelo je Vijeće kojem je na čelu ministar Tihomir Jakovina koji tvrdi da smjena nema veze s poplavama u Slavoniji te da je riječ o 'restrukturiranju'
Vidi originalni članak

Upravno vijeće Hrvatskih voda u četvrtak je smijenilo Zijaha Mahmutspahića, zamjenika generalnog direktora Ivice Plišića, doznaje Jutarnji list. 

Odluku o smjeni donijelo je Vijeće kojem je na čelu ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina koji tvrdi da smjena nema veze s katastrofalnim poplavama u Slavoniji te da je riječ o 'restrukturiranju'. Mahmutspahić je smijenjen samo tjedan dana nakon što su mediji počeli nagađati da će biti zamijenjen generalni direktor. 

Na mjesto Mahmutspahića, piše Jutarnji, sjest će bivši direktor vukovarskog hotela Dunav Siniša Kukić koji je obnašao dužnost direktora Vodnogospodarskog odjela Osijek. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Grga Prgomet 29.08.2014.

    Jakovina " I cesta je oranica" ja bi dodao i Sava u Gunji je oranica

  • tuti fruti 11 29.08.2014.

    Kako tim ministrima nije jasno državu doveli u smeće ,a sebe nećeju smjeniti,a i milanoviću nije jasno 3 god da ti ministri smjenjuju milanovića.pošto su doveli hrvatsku u smeće trebaju vratiti sve plaće hrvatskoj.

  • Medici 29.08.2014.

    o, dugo ga nije bilo? gdje se sakrio? bahami?

Komentiraj...
Vidi sve komentare