To je to što me zanima!

Janaf u rad pušta tri nova spremnika za sirovu naftu

Oni su ukupnog kapaciteta 240.000 prostornih metara. Vrijednost investicije je gotovo 280 milijuna kuna, a u izvođenju radova sudjelovale su hrvatske tvrtke
Vidi originalni članak

Janaf će u utorak u 10.30 sati na Terminalu Omišalj pustiti u rad tri nova spremnika za sirovu naftu, ukupnog kapaciteta 240.000 prostornih metara.

Vrijednost investicije je gotovo 280 milijuna kuna, a u izvođenju radova sudjelovale su hrvatske tvrtke. 

Nove spremnike službeno će u rad pustiti ministar državne imovine Goran Marić u nazočnosti predsjednika Uprave JANAF-a dr.sc. Dragana Kovačevića, predstavnika nadležnih ministarstva, lokalne zajednice te izvođača radova.

Novim spremnički kapaciteti za sirovu naftu na JANAF-om Terminalu Omišalj povećani su na 1.400.000 m3. Vrijednost ove investicije je gotovo 280 milijuna kuna, a u izvođenju radova sudjelovale su hrvatske tvrtke. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • POTPEC 02.04.2019.

    Nemam ništa protiv novih spremnika, ali zašto se ne koriste postojeći. Nekadašnje neke vojarne su imale spremnike daleko veče nego ovi šta se grade, ali propadaju, kako vojarne tako i spremnici. Zašto se u Kninu u vojarnama Stara straža i Kosovo ne obnove stari spremnici i objekti. Naftu je lako dovesti jer do obe vojarne postoji željeznica i razvučeni sjevovodi do spremnika. Tako bi se i vojarne obnovile i dobilo dosta radnih mjesta. Takvih pokojnih vojarni ima diljem naše zemlje. ZAŠTO PROPADAJU?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare