To je to što me zanima!

Jandroković je javno podržao Karamarka za čelnika HDZ-a

Jandroković je objasnio kako je podržao Karamarka jer je on "najkvalitetnije rješenje za stranku te da ima veliko političko iskustvo". Uz njega je navodno i Jasen Mesić
Vidi originalni članak

Gordan Jandroković u četvrtak je javno dao podršku Tomislavu Karamarku, u njegovoj utrci za šefa HDZ-a. Objasnio je kako je to zato jer je Karamarko "najkvalitetnije rješenje za stranku te da ima veliko političko iskustvo". Dodaje kako je između ostalog Karamarko svjetonazorski jasno profiliran i da sa svim svojim osobnim karakteristikama može jamčiti stabilnost i obnovu HDZ-a. Također, pretpostavlja se da je Jasen Mesić također uz bivšeg ministra unutarnjih poslova.

Kosor: Jandroković nije tako govorio prošle godine

Jadranka Kosor je, nakon što je saznala da će Jandroković podršku dati Karamarku kratko je rekla da tako nije govorio u listopadu 2011. godine. Kaže da je u intervjuu tada istaknuo kako će njoj dati podršku. 

'Kosor me krivo shvatila'

No, Jandroković je rekao kako joj je tada dao podršku za parlamentarne izbore, a ne za unutarstranačke te da ga je krivo shvatila. 

- Jedino što mogu reći jest da mi je žao što se nije pojavila na izborima za predsjednika GO HDZ-a u Zagrebu - zaključio je Jandroković. 

Osim Jandrokovića i Mesića, sve više je HDZ-ovaca koji su podršku odlučili dati Karamarku. Među njima su i Božidar Kalmeta te Ivan Šuker.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Josip62 02.05.2012.

    Jandroković je štene koje treba gazdu kojem će biti vjeran i uvlačiti mu se u guzu!!!

  • PMF 087 26.04.2012.

    Naša "curica" našla novog pastuha nakon Sanadera.. Neka vam je sa srećom!

  • kondor111 26.04.2012.

    Jandroković je političar bez svog ja.Sanader ga je doveo,popljuvao ga je u prvoj minuti odlaska.Uvukao se Kosorici pod suknju a sad i nju pljuca.Isto će biti i Karamarku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare