To je to što me zanima!

Jandroković o ostavci Marića: 'Ovo nije bila lagana situacija'

Šef Sabora rekao je da još traju konzultacije oko rekonstrukcije Vlade. Jandroković je oko istrage Uskoka rekao i kako ne bi volio ikome suditi te da za to postoje nadležne institucije
Vidi originalni članak

Predsjednik Sabora i glavni tajnik HDZ-a, Gordan Jandroković, u 13 sati je ušao u Banske dvore. Ležerno odjeven, šetajući od Sabora do zgrade Vlade, novinarima je rekao kako još traju konzultacije oko rekonstrukcije Vlade. Nada se da će izvanredna sjednica Sabora biti do kraja tjedna.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na pitanje je li ga iznenadila ostavka ministra Gorana Marića, odgovorio je:

- Teško mi je govoriti o kategorijama iznenađenja, nije bila lagana situacija, očito je to bila odluka koju je on sam donio - rekao je. 

PLENKOVIĆEVA SLAGALICA Tolušić i Kujundžić ostat će u Vladi, a Žalac i Pavić odlaze?

Novinari su ga upitali nije li ostavku inicirao premijer Plenković, poručio je kako to treba pitati njih dvojicu. 

- Ako je dao stavku onda je vjerojatno procijenio da je sazrijelo vrijeme za ostavku, a o tome je razgovarao s premijerom - rekao je. 

Treba li Goran Marić biti zabrinut zbog istrage USKOK-a, Jandroković je istaknuo kako ne bi volio bilo kome suditi. 

- Za to postoje nadležne državne institucije - rekao je. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ina67 17.07.2019.

    Ma kakva laka odluka, a što misliš kako je nama dok ovo sve skupa gledamo, ali, da, sami smo krivi. Sjećam se izbora i one žene negdje u Imotskom kako kaže s balkona: Važno da su naši na vlasti. Eh da, ženo jesi li sretna? I ne samo ona. Ono što su radili godinama, podijeli pa vladaj, uspjeli su, ali su sad i sami suočeni s tim. Dok je išlo, išlo je, komunjare simo, komunjare tamo, antihrvati, što mislite kako je bilo slušati ovakve stvari ljudima koji su izgubili svoju djecu, muževe, zašto? Zato jer misle drugačije. Dolazi vam na naplatu. Naše ne može nitko vratiti, da, mnogi od nas vole svoju domovinu, ali bez fige u džepu, bez ruke na srcu. Bilo bi bolje da i vi to ne činite više jer vam nbarod više ne vjeruje.

  • adika 16.07.2019.

    Ne , naprotiv ovo je sasvim lagana situacija ,ali je to teška prostitucija od strane vas

  • gordana.pacek@gmail.com 16.07.2019.

    Kakve idiotske izjave od njonje, sam da nekaj izvali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare