To je to što me zanima!

Jandroković: Plaćam 6700 kuna kredita za svoju kuću

Gordan Jandroković je u zemljište uložio oko milijun kuna. Ministar Jandroković sve troškove oko gradnje namjerava pokriti ušteđevinom
Vidi originalni članak

Ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković s kumom Tomislavom Butinom kupio je zemljište u elitnom dijelu Zagreba. Nova adresa uskoro bi mu trebala biti Ružičnjak 14a. Jandroković je objasnio kako je još u prosincu prošle godine od Butine kupio trećinu građevinskog zemljišta te kako ga je platio 938.700 kuna. Za zemljište je Bjelovarčanin, koji zbog posla zasad živi u državnom stanu u Zagrebu, dignuo kredit koji će otplaćivati više od 6700 kuna na mjesec. Jandroković gradi kuću u kojoj će živjeti sa suprugom i njihovo troje djece. Jandroković je izračunao kako će ga kupnja zemljišta s gradnjom kuće stajati na kraju oko dva milijuna kuna. Ministar to planira pokriti ušteđevinom, ali je u slučaju nužde spreman prodati i svoj udio u bjelovarskoj tvrtki Beming, koja se bavi održavanjem i prodajom stanova i poslovnih prostora. Ako ni tada ne bude imao dovoljno novca da opremi novu kuću, Jandroković će prodati i kuću u Bjelovaru, koja ima oko 200 četvornih metara, a u kojoj mu sada živi obitelj.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • svi_smo_doma 31.03.2009.

    Misli pokrit\' ušteđevinom, a čijom pitam se ja...

  • vikio 30.03.2009.

    Nek stavi broj ziro racuna ,pa da uplatimo za pomoc.

  • siptarcina 30.03.2009.

    Sretno useljenje Jandrokoviću , što se uopće ispričavaš gologuzom puku , svi što gube se ljute , ko im je kriv što oni nemaju ni za kamper a ne za kuću . Imaš moj glas .

Komentiraj...
Vidi sve komentare