To je to što me zanima!

Jandroković: Premijer se drži kao nekakva uvrijeđena frajlica

Gordan Jandroković (HDZ) kazao je kako je najmanje važno tko je iz koje stranke jer je glavni državni revizor neovisna institucija koja pazi da stranke poštuju zakone
Vidi originalni članak

Nakon što je premijer i šef SDP-a Zoran Milanović objavio kako njegovoj stranci prijete financijske sankcije, te prozvao glavnog državnog revizora kao člana HDZ-a i zaključio kako u Zakonu ne piše što je to "financijsko izvješće", oglasio se i HDZ. 

Gordan Jandroković kazao je kako je najmanje važno tko je iz koje stranke jer je glavni državni revizor neovisna institucija koja pazi da stranke poštuju zakone. Istaknuo je da SDP nije poštivao zakon te da sada ne bi trebali prozivati druge već priznati krivnju i platiti kaznu.

- Zakoni su tu da se poštuju, a ne da, nakon što budete ulovljeni u kršenju zakona, onda u afektu kao uvrijeđena frajlica tražite da se ti zakoni mijenjaju. To nije na razini predsjednika Vlade niti predsjednika trenutno vladajuće stranke. To je ponašanje infantilno i neozbiljno - rekao je Jandroković, prenosi Media Servis.

'Revizor se ispisao iz HDZ-a čim je imenovan na tu funkciju'

Također, u HDZ u navode kako glavni državni revizor Ivan Klešić, kojeg je premijer prozvao kao HDZ-ovca, nije član te stranke od 2010. godine. Kažu da se Krešić, s obzirom na to da je preuzeo jednu od odgovornijih dužnosničkih funkcija u državi, ispisao iz HDZ-a odmah nakon imenovanja.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • arcanius 02.04.2013.

    jel ima netko tetu Violetu?.... opet mi se kenja....

  • LadislausKish 01.04.2013.

    G.Jandrokoviću ,ako čitate bi Vas prosil ..ajte proć.tulike kriminala u pretvorbi i privatizaciji,otkupu stanova,toliko branitelja ...u Vašoj stranci puno komunista i dupelizaca a Vi ste se našli nekom popovati.....Treba i mora se odraditi i ponovo pročešljati sve i negativce van......i dokada će te manipulirati s braniteljima....Pa ljudi moji rat je odavno prošao ,okrenimo se radu......

  • AntunJurgec 31.03.2013.

    Opet si se ti p.....a javil,kad buš već jedanput otprhal iz te politike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare