To je to što me zanima!

Jandroković: Prgomet je donio dobru odluku, želim mu sreću

Ocjenu Drage Prgometa da je retorika HDZ-a preradikalna Jandroković ne podupire te navodi da rezultati izbora najbolje pokazuju da ih većina građana podupire
Vidi originalni članak

Odluka Drage Prgometa je logična, politički oportuna za njega osobno i za HDZ, komentar je Gordana Jandrokovića na potez koji je povukao dosadašnji zamjenik predsjednika HDZ-a. 

- Smatram da je korektno odlučio ako se ne slaže s politikom vodstva stranke koju očito podržava i članstvo i birači HDZ-a. Želim mu sreću u njegovom budućem radu i njegovom političkom djelovanju - rekao je Jandroković. 

Uvjeren je da njegov odlazak neće utjecati na rejting stranke HDZ-a. 

Patrik Macek/Pixsell

Ivan Šuker: Kad bilo koji član ode, to je gubitak za stranku

Kolegi Dragi Prgometu želim svako dobro u privatnom i političkom životu ako se bude i dalje bavio politikom, izjavio je Ivan Šuker (HDZ) komentirajući ostavku zamjenika predsjednika HDZ-a i njegov odlazak iz stranke.

- On je jedan sjajan dečko. Svaki član kad ode iz jedne stranke, bila ona mala ili velika, je gubitak za stranku, međutim ako je netko odlučio da ima neki drugi put široko mu more - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • oktopus1 28.02.2015.

    kad bi ova dva lika bar jednom zauvjek zašutila,pa od njih dobiješ sracku

  • Ventusxs Ventus 27.02.2015.

    Ma što sam čula potres u hdz-u. Jel koga zdrmalo?

  • xyxx 27.02.2015.

    Koji je ovo uljez, da se HDZ očisti ovih ljigavaca kao što je jandroković, šuker i karamarko, stranka bi i ličila na nešto !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare