To je to što me zanima!

Jandrokovića čuva policija dok on seli stvari iz stana

Policija navodno već tjedan dana čuva prazan stan ministra vanjskih poslova. On se u nedjelju s obitelji doselio u vilu u elitnom kvartu u Zagrebu
Vidi originalni članak

Stanari zagrebačke ulice Ružičnjak žale se na policijski auto koji je danima parkiran ispred novog stana Gordana Jandrokovića, ministra vanjskih poslova. Ulica je uska, a policijski auto im ometa promet. Policija je navodno tjedan dana čuvala prazan stan jer se ministar s obitelji tek u nedjelju iz Bjelovara doselio u vilu u elitnome zagrebačkom kvartu. Jandroković je u novi dom uložio oko 300.000 eura. Vlasnik trećine vile je Jandroković, a druge dvije trećine posjeduje Tomislav Butina, golman Dinama.
- U tijeku je preseljenje pa su pojačane mjere zaštite ministrove kuće. On, kao, primjerice, premijerka Jadranka Kosor te još neki, spada u prvu kategoriju štićenih osoba pa je takva zaštita sasvim normalna - rekao je Mario Dragun, njegov glasnogovornik. Nitko nije rekao koliko je to koštalo porezne obveznike. Neslužbeno doznajemo kako je MUP-ova sigurnosna procjena bila da policija svejedno treba čuvati kuću iako u njoj nema nikoga.
- Nedavno sam čula nekakvu buku, ali ministra nisam još vidjela - rekla je susjeda.

MINISTAR I DALJE PRIJAVLJEN U BJELOVARU
Jandroković je prijavljen u Bjelovaru, a živjet će u Zagrebu. U Zagreb se preselila cijela obitelj, a djeca će u metropoli ići u školu. Ministar ostaje prijavljen u Bjelovaru, a tako će i dalje plaćati manji prirez te će mu na plaći ostati oko 400 kuna više nego da je prijavljen u Zagrebu. Uz to, neprijavljivanje boravišta u Zagrebu je prekršaj.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • brko1 07.09.2009.

    I ovaj nije tako glup kao što se čini

  • sreca35 07.09.2009.

    Od koga i cega ga stite??? Jadna zemlja po kojoj hodaju..

  • stanibas 07.09.2009.

    Pa Možda je dobio od Pahora za rješavanje granicccccc! Ili su Ministri prodali Savudrisku Valu!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare