To je to što me zanima!

Janez Janša: Hrvatsku blokira EU, ne Slovenija

Janša je rekao da u Sloveniji postoji konsenzus da rješenje graničnog prijepora s Hrvatskom nije moguće ako Slovenija ne dobije Piranski zaljev
Vidi originalni članak

Bivši slovenski premijer Janez Janša kaže da u Europi sada prevladava političko mišljenje da Slovenija blokira Hrvatsku, slično kao što Grčka blokira Makedoniju. Međutim, on tvrdi da Hrvatska nije u blokadi sa svojim pregovorima zbog Slovenije nego zbog Europske unije kao cjeline.
- Interes EU nije "nešto imaginarno" nego je to "interes svih njenih članica", a Slovenija je dio EU-a - kaže.  Janša je rekao da u slovenskoj politici postoji konsenzus da arbitražno odnosno sudbeno rješenje graničnog spora nije moguće ako Slovenija ne dobije cijeli Piranski zaljev i izlaz na otvoreno more.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 25sat 11.01.2009.

    Ivan_ST, čuo sam za izraz Alpski srbi, a ovaj tvoj Alpski četnici mi je još bolji

  • krizbaher 11.01.2009.

    E pa nećete dobiti Piranski zaljev, a ako nastavite ovako sr..., na otvoreno more ćete ići preko Italije i Francuske, jel\' ti jasno!!!

  • superpolicajac 11.01.2009.

    stvarno su cig..i ovi slovenci. blokiraju pa onda nevinašca. kao nismo mi sami ste se . e da vidimo dokle će da se koriste tim cig....kom i lažima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare