To je to što me zanima!

Janez Janša: Sloveniji opasno prijeti bankrot već u listopadu

Priznanje koje je slovenskom premijeru teško palo dolazi nakon što su kreditne agencije snizile rejting Slovenije te pada BDP-a u drugom kvartalu od 3,2 posto
Vidi originalni članak

Slovenski premijer Janez Janša napokon je priznao gorku istinu. Kazao je da Sloveniji prijeti bankrot već u listopadu, ako ne uspije prodati državne obveznice. Priznanje koje mu je teško palo stiglo je nakon što su kreditne agencije snizile rejting Slovenije te pada BDP-a u drugom kvartalu, piše Jutarnji. 

Iako ej prije slovenska vlada na čelu s Janšom tvrdila kako će riješiti sve probleme sada su ipak 'promijenili ploču' i odlučili se suočiti s realnošću. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • nemamedoma 04.09.2012.

    bankrot slovenije nije nikako dobar za nas :( i samo komentar na EU skeptike.. nije njima europa rušila BDP.. nego se nisu snašli u globalnoj krizi.. i nesposobnost njihovih političara da preusmjere proizvodnju na proizvod koji se može izvesti,te zadovolji njihove potrebe u sloveniji a ne uvoz,uvoz i uvoz... kao i hrvatska.. normalno da će BDP padati ako nemaš proizvodnju i sve uvoziš.. šta je njima EU kriva za to?!

  • Velečasni 1 04.09.2012.

    Neće EU naškoditi Hrvatskoj.Mi smo se sami sjebali.

  • Ujka 04.09.2012.

    Vi bar priznate da vam dolazi bankrot, kod nas će bankrot biti i još će nas uvjeravati da je sve ok..

Komentiraj...
Vidi sve komentare