To je to što me zanima!

'Janica je apsolutno moj izbor, impresioniran sam njome...'

Janica Kostelić je apsolutno moj izbor, impresioniran sam njome, njezina je osobnost nevjerojatna. Kliknuo mi je taj spoj Janice i mladih, izjavio je ministar Predrag Šustar
Vidi originalni članak

Janica Kostelić je apsolutno moj izbor, impresioniran sam njome, njezina je osobnost nevjerojatna. Kliknuo mi je taj spoj Janice i mladih, izjavio je ministar Predrag Šustar. 

- Trebat će pomoć kao doministrica - rekao je Šustar gostujući u Dnevniku HRT-a. 

Govoreći o stanju u sportu, Šustar je rekao da se ne može sve riješiti te naglasio da bi prije Zakona o sportu razmišljao o nacionalnoj strategiji koja bi donijela nove zakone o sportu.

Potvrdio je da će u svibnju objaviti javni poziv za osnovne i srednje škole koje od jeseni žele sudjelovati u reformi školstva. 

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • ursuss 29.04.2016.

    ja mislim da se samo grebu da preko Janice-kolegice idu besplatno na skijanje......" Tata, vidi koga sam dovela malo na skijanje...kolege s posla..."

  • Zmar116 29.04.2016.

    Janica je samo spin da se skrene pažnja,jer je oćito da ste odustali od reforme školstva...

  • plavi cvijet 29.04.2016.

    Svaka čast ministru. Počelo je omalovažavanje Janice jer kao nema fakultet pa je nesposobna, manje vrijedna za zajednicu itd. Sretna sam da je konačno netko u vrhu vlasti počeo cijeniti čovjeka koji ima rezultate iza sebe i zna sve moguće probleme sa kojima se susreću mladi u Hrvatskoj koji se bave sportom. Nažalost, oni koji smatraju da imaju sva moguća prava samo zato što imaju fakultet u odnosu na one koji nemaju, za mene je umno ograničeno. Radi takvih su seljaci na koljenima, radi takvih su obični radnici poniženi. U uređenim zemljama se cijeni rad i svakog čovjeka, a ne filozofiranje koje ne spada u filozofiju. Još jednom, svaka čast ministru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare