To je to što me zanima!

Janša: Erjavcu je Ljubljanska banka bila adut za nove izbore

Janša je u srijedu rekao kako je Erjavec najavljivao svoje susrete s Pusić i napredak u pregovorima oko Ljubljanske banke, jer je to htio prezentirati kao svoj uspjeh
Vidi originalni članak

Slovenski premijer Janez Janša je opovrgnuo navode tamošnjeg ministra vanjskih poslova Karla Erjavca da je dogovor o Ljubljanskoj banci s Hrvatskom bio usklađen da je mogao biti parafiran 19. veljače. 

Erjavec se trebao sastati s hrvatskom ministricom vanjskih i europskih poslova Vesnom Pusić 19. veljače u Zagrebu, ali se nisu sastali jer je Janša povukao Erjavca kao pregovarača iz procesa rješavanja pitanja Ljubljanske banke, javlja HRT.

Janša je u srijedu rekao kako je Erjavec najavljivao svoje susrete s Pusić i napredak u pregovorima oko Ljubljanske banke, jer je to htio pokazati kao svoj pregovarački uspjeh pred skorašnji izborni kongres Demokratske stranke umirovljenika. Slovenski premijer istaknuo je kako je to Erjavcu bio adut u ponovnoj kandidaturi za stranačkog predsjednika. 

- Riječ je o ozbiljnim stvarima i nisam mogao dopustiti da ga netko podređuje parcijalnim, stranačkim interesima - kazao je Janša.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ivanfilip 24.02.2013.

    A Janši je Hrvatska poligon za iživljavanje osobnih frustracija."Dok je živ neće dopustiti ulazak Hrvatske u EU" ?! Jadna je ta EU ako joj je strukturu članstva određuje čovjek koga vlastiti narod odbacuje kao nesposobnog i korumpiranog ...

  • ivokap 21.02.2013.

    Taj bedak je otvoreno priznao da je oružjem htio zauzeti Savudriju i da mu je žao da to nije učinjeno!

  • bbbdado 21.02.2013.

    Janša baš i nije dobar

Komentiraj...
Vidi sve komentare