To je to što me zanima!

Erjavec više neće pregovarati o problemu Ljubljanske banke

Umjesto financijskih stručnjaka i ministara vanjskih poslova, detalje dogovora o Ljubljanskoj banci do kraja će uskladiti opunomoćenici premijera Slovenije i RH
Vidi originalni članak

Zoran Milanović i Janez Janša, predsjednici Vlada Hrvatske i Slovenije su se dogovorili da će se susresti 10. ožujka i tada će razgovarati o Ljubljanskoj banci. 

Umjesto financijskih stručnjaka i ministara vanjskih poslova, detalje dogovora o Ljubljanskoj banci do kraja će uskladiti opunomoćenici premijera. Opunomoćenik Janeza Janše državni je tajnik u vladinu kabinetu Tone Kajzer. Time Janša "miče" šefa diplomacije Karla Erjavca, čija stranka DeSUS izlazi 22. iz koalicije, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Hasenfefer 16.02.2013.

    Slovenci. BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Ajde budite bar malo pametni. Novce s kamatama će te morati vratiti i to s kamatama. Barb, daj im molim te objasni koliko su im zatezne kamate. Bilo bi im jeftinije da nas odmah isplate. Svaki dan sve više nam dugujete. Da li ste toga svjesni da Vas političari vode u dužničko ropstvo. Ajmo malo o Hypo banki. Ima i neki HELIOS. Tko je vlasnik njega, Sjeverni Hrvati ili isto Austrijanci. Ljudi moji zbrojite dva - dva. A Gospon Janša bu ubrzo ONE MAN SHOW. Molio bi novinare kaj za njega znači diktatura, a kaj izvanredno stanje. I tko je u tom slučaju BOSS i odgovorna osoba u Sboleščini. lp ste osvojili koji medalju danas (ak jeste čestitam) Minpopušilli u rukometu, ali bar u odvraćanju meteora smo trenutno najbolji na Svijetu. Mars have a power. A i miceka. Žutog. lp

  • user_207856 16.02.2013.

    Mislim da će Amerika i EU ucijeniti Janšu radi primanja mita u aferi Patria, i da Slovenija neće dobiti niti ovo što je već bilo dogovoreno.

  • 16.02.2013.

    Janez je skužil da njegov ministar vanjskih poslova pušionićar kaj se tiče pregovora i sad ga bude smijenil. Naša se ministrica i zove slično pušenju pa ju niko nebu mjenjal. Valjda zato kaj su naši odlučili da pušioničari na kraju ipak budu štediše. Sorry, ali biti zastupnik u Briselu ipak je više od samih štediša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare