To je to što me zanima!

Janša: Ne možemo štedišama Ljubljanske banke vratiti novac

Slovenski premijer tvrdi da taj novac Slovenija nikada nije dobila. Kaže da proučavaju presudu Europskog suda te da još odlučuju hoće li podnijeti žalbu
Vidi originalni članak

Slovenija ne može vratiti bivšim štedišama Ljubljanske banke novac koji nije dobila, rekao je u srijedu slovenski premijer Janez Janša. Naglasio je i da proučavaju presudu Europskog suda za ljudska prava te da još odlučuju hoće li podnijeti žalbu. 

Europski sud za ljudska prva je, podsjetimo, presudio da je Slovenija odgovorna za povrat stare devizne štednje štedišama podružnica Ljubljanske banke izvan granica države. 

Presudili su i kako je Republika Srbija odgovorna za povrat te vrste štednje štedišama Invest banke izvan granica Srbije.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • brane422 08.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • PistolPete 08.11.2012.

    sve bi vam mi vratili ali ova gamad je pokrala i nama...i dalje nam krade pod maskom dokapitalizacije svake godine...

  • user_41984 08.11.2012.

    Kad sam vas učene ljude saslušao, shvatio sam da je najbrža stvar na svijetu proljev. Kad te stigne, stigne te, prije nego što si trepnuo okom, upalio svjetlo ili bilo šta pomislio, a već si se usr'o..

Komentiraj...
Vidi sve komentare