To je to što me zanima!

Janša odgodio glasovanje o ulasku Hrvatske u NATO

Slovenski parlament prekinuo je zasjedanje zbog nezadovoljstva oporbene SDS-a glasovanjem o završnom računu državnog proračuna za 2007.
Vidi originalni članak

Slovenski parlament prekinuo je u četvrtak navečer zasjedanje zbog nezadovoljstva oporbene Slovenske demokratske stranke Janeza Janše glasovanjem o završnom računu državnog proračuna za 2007., piše Večernji. Zasjedanje je prekinuto uoči početka rasprave o prijedlogu zakona o ratifikaciji protokola o pristupu Hrvatske NATO savezu. Dok se glasovanje ne ponovi, Janšini će zastupnici opstruirati sva buduća glasovanja. Bez njihovih 28 glasova ratifikacija protokola o pristupu Hrvatske NATO-u ne može dobiti dvotrećinsku većinu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nenek666 31.01.2009.

    Janši treba dati največe hrvatsko odlikovanje,ali pod uvjetom da bude ustrajan u blokadi i za NATO i za EU ,jer to bi bio najveći doprinos Slovenije prema Hrvatskoj.Nek nas oni prosvjetle ak se neznamo sami.

  • mytzek 30.01.2009.

    Ajde, dobro, ovo kaj su nam skinuli NATO je OK.

  • colored 30.01.2009.

    katastrofa šta si radi ova mala prgava i umišljena državica.... ko pod drugim jamu kopa sam u nju pada...najveću štetu prave sebi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare