To je to što me zanima!

Jarunska tržnica: Tijekom noći provalili u 16 trgovina

Provalnici su obili brave i ukrali pologe. Odnijeli su i meso, salame, sir te jogurte. Vlasnici trgovina vjeruju da su si provalnici čak pravili sendviče
Vidi originalni članak

Kupci koji su u ponedjeljak došli na jarunsku tržnicu u Zagrebu naišli su na mnogo zatvorenih trgovina. Razlog su brzo doznali. Cijela jarunska tržnica pričala je o tome. Tijekom noći netko je provalio u 16 lokala, pa su mnogi vlasnici imali inventuru. K tome, bravari su imali pune ruke posla popravljajući obijena vrata. U prostorijama uprave iz zida su iščupali sef. Ukupno su ukrali nekoliko desetaka tisuća kuna. Provalnici su krali pologe.
- Uzeli su 400 kuna. Nije puno. A nisu ni veliku štetu napravili, samo su vrata obili - kaže Tamara, prodavačica u okradenoj pekarnici. Svi obijeni lokali nalaze se u unutrašnjem krugu tržnice. Nisu provaljivali jedino u one koje su vlasnici zaštitili alarmom. Osim novca, provalnici su krali i meso te salame. Vlasnici vjeruju kako znaju zašto.
- Kod mene su ukrali i sireve te jogurte. Čini se da su si dečki, dok su obijali, pravili sendviče - kaže Đurđa, vlasnica prodavaonice.
Prodavači su policiju pozvali oko 5 sati, kad su došli u lokale te vidjeli tragove provale na vratima i u blagajnama. Štetu od obijanja trebale bi nadoknaditi Tržnice Zagreb, vjeruju prodavači.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sanja4 31.03.2008.

    sirevi jogurti.....jedu zdravo. vode računa o prehrani.

  • Mr X 31.03.2008.

    A sta si ona zenska misli da lopovi nemajiu pravo na gablec, svasta, tko radi treba i da jede

Komentiraj...
Vidi sve komentare