To je to što me zanima!

Jato velikih morskih pasa rastrgalo surfera na Floridi

Surfer Stephen Schafer (38) pokušao se boriti sa zvijerima. Iz vode ga je još živog izvukao spasitelj. Ubrzo je u bolnici preminuo od preteških ozljeda
Vidi originalni članak

Stephen Schafer (38) očajnički se borio, no nije imao šanse protiv jata morskih pasa koji su ga napali dok je surfao na Floridi. Napravili su mu nekoliko rupa velikih 20 do 25 centimetara na desnom bedru i razderali lijevu nogu i stražnjicu. Na obdukciji su na tijelu uočili i modrice i rane na desnoj ruci za koje su stručnjaci rekli da ih je zadobio u borbi protiv zvijeri, dok ih je pokušavao otjerati.
Spasitelj je u četvrtak uočio kupača u nevolji te je veslom otjerao morske nemani i izvukao Stephena na kopno. Surfer je još bio živ, no ubrzo je preminuo u bolnici.
- Nikad nisam čuo za višestruke napade morskih pasa na ovom području. Stephen je bio najbolji čovjek na svijetu - rekao je Tegue Taylor (36), Stephenov prijatelj iz djetinjstva i dodao da je bio iskusan surfer. Dan ranije i on je surfao na mjestu na kojem je Stephen ubijen te kaže da je vidio nekoliko morskih pasa što mu je bilo čudno jer obično na Floridu dolaze u proljeće.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • olnada 05.02.2010.

    Za njih su to domace zivotinje kojih se ne boje,pa tko strada-peh

  • jedina1 05.02.2010.

    Moraš biti lud da odeš na mjesto gdje znaš da ima morskih pasa i pri tome ti je jasno da nemaju namjeru igrati šah s tobom ako naletiš na njih!

  • lexus 05.02.2010.

    trebalo bi ove hadezeovske lopine na čelu s mranadermo bacit među psine jel im bi oni bez kompromisa presudili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare