To je to što me zanima!

Javio bratu da je dobro pa je poginuo dok je stavljao 'trokut'

Mladić (22) izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio s ceste, dok je na cestu postavljao znak upozorenja, na njega je naletio kombi. Vozač ga nije vidio zbog magle
Vidi originalni članak

U Blatu na Korčuli u nedjelju oko 6 sati poginuo je mladić L. M. (22). Vozeći se obilaznicom oko Blata, izgubio je kontrolu nad automobilom, izletio s ceste, udario u brdo i prevrnuo se. Vozač automobila je, doznajemo u PU dubrovačko-neretvanskoj, iz vozila izašao gotovo neozlijeđen. Drugi sudionici u prometu upozorili su ga da bi na cestu trebao staviti znak upozorenja kako bi upozorio druge vozače.

Nedugo potom iz istog smjera naišao je o kombi Pekarnice Babić. Zbog magle vozač kombija nije na vrijeme vidio mladića na cesti te je naletio na njega i na mjestu ga usmrtio.

Prije nego je išao postaviti 'trokut' na cestu stradali mladić nazvao je brata da dođe po njega jer auto nije bio u voznom stanju. Naglasio je da je on dobro i da je sve u redu. Njegov brat i majka došli su na mjesto nesreće misleći da će odvesti 22-godišnjaka kući, no kada su došli tamo dočekao ih je šok. M. L. više nije bio živ, javlja Slobodna Dalmacija. U vrijeme tragedije mladićev otac bio je na Hvaru čekajući ispraćaj nedavno preminulog, svjetski poznatog vinara Zlatana Plenkovića.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • toby 21.03.2016.

    Zato ja imam florescentni prsluk u vozačevim vratima a ne negdje zatrpan u prtljažniku.

  • Bonny x 21.03.2016.

    Kad vec kopirate vijest sa Slobodne Dalmacije zasto niste napisali sve? Zbog magle? A niste prepisali onaj dio "zbog neprilagođene brzine ga nije uspio zaobići"?? Luka neka ti je laka zemlja! 😦

  • marica-maca 21.03.2016.

    Koja bizarna nesreća,sućut obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare