To je to što me zanima!

Javio se dobitnik 'sedmice': I dalje ću raditi, ali lakši posao

Zagrepčanin je osvojio više od 4 milijuna kuna, a da je osvojio jackpot saznao je tek nakon deset dana. Dobitnik Jackpot Jockera od milijun kuna još se nije javio u HL
Vidi originalni članak

Dobitnik Jackpot sedmice, koji je osvojio 4.052.880,39 kuna, javio se u Hrvatsku lutriju. Kako su izvijestili iz HL-a, u izvlačenju Lota 7/39 27. lipnja pogođen je i Jackpot Jocker, ali se dobitnik 1.009.144,60 kuna još nije javio. Oba dobitna listića uplaćena su u Zagrebu. Dobitnik sedmice svoj dolazak deseti dan nakon dobitka opravdao je poslom. Dodao je kako će nastaviti raditi, ali sada neki lakši posao kada je postao milijunaš.

- Igram iz zabave i navike, nikada se nisam nadao da bi mogao osvojiti baš Jackpot. Mislio sam da su šanse za to iste kao da ću otputovati na Mjesec, čak sam i sumnjao da postoje dobitnici koji osvajaju te velike iznose... i eto, sada sam ja jedan od njih - rekao je novopečeni milijunaš. 

'Sedmicu' igra najčešće, a iza njega je već 30 godina igračkog staža. Kaže da izvlačenja ne prati već kod sljedeće uplate provjeri listić iz prethodnog kola. Rekao je i kako će nastaviti igrati kao do sada, ne zbog dobitka nego zbog zabava i razonode. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • user_51823 12.07.2012.

    možda ponekad daju nekome da dobije ali to samo onda dok im padne broj uplata.Nek mi neko objasni zašto se te neke supersedmice pojavljuju samo oko uskrsa,božića i nove godine?Znaju da onda ljudi troše na kojekakve poklone i da budu odvojili još tih 30i nešto kuna za listić i zato reklamiraju velike dobitke.Nekad prije dok nije bilo kompjutora jako teško se dogodilo da sedmica nije bila izvučena toliko kola kao u današnje vrijeme.Sad se to redovito događa samo u određeno doba godine.

  • pauk123 11.07.2012.

    moj đed je govorijo da je LOTO porez za budale,pošto te niko netjera odeš i sam uplatiš porez ako si glup.Mislim da je imao pravo,sve je ovo jedna obmana a šta je najgore igra najviše sirotinja koja daje posljednju kunu u nadi da će dobiti a šanse su iste kao da te pogodi meteor....

  • 11.07.2012.

    4.052.880,39 je fina lovica al JBG-a 25 posto državi pa bu još država zmislila neka davanja i kaj bu mu ostalo ???????

Komentiraj...
Vidi sve komentare