To je to što me zanima!

Javnost isključena sa suđenja 'Daruvarcu' zbog sigurnosti...

Djevojka kojoj je Daruvarac udarao glavom o umivaonik i slomio joj nos i vilicu nije došla na suđenje jer je oporavlja od operacije. Obrana se nije protivila isključenju javnosti sa suđenja
Vidi originalni članak

U Zadru je nastavljeno suđenje Darku Kovačeviću "Daruvarcu" zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnju 18-godišnjakinji iz Zadra. Svjedočit će majka djevojke, a sa suđenja je isključena javnost zbog zaštite oštećene djevojke i njezine obitelji, piše Večernji list. 

Na suđenju u četvrtak svjedočila je vlasnica kafića u kojem je djevojka pretučena, a ni jednom riječju nije osudila počinitelja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Tražimo isključenje javnosti jer je obrana optuženika usmjerena protiv žrtve kako bi je se ocrnilo. Tako sada svjedoci obrane koji nisu pomogli dok je premlaćivana je žele ocrniti i pokazati kao osobu upitnog morala - istaknuli su iz DORH-a. 

Djevojka kojoj je Daruvarac udarao glavom o umivaonik i slomio joj nos i vilicu nije došla na suđenje jer je oporavlja od operacije. Obrana se nije protivila isključenju javnosti sa suđenja. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Prva Proleterska 17.11.2018.

    Ne razumijem zašto sudija dozvoljava pojavljivanje svjedoka , kad se zna, da ju je on jedini pretukao i da je optužen za nanošenje težkih tjelesnih povrijeda ! Nije suđenje za ubojstvo , pa da se traže olakotne i otežavajuće okolnosti. I vlasnicu kafića kazniti sa 6 mjeseci zatvora radi laganja i nepoštivanja suda !

  • Fighter for Justice 16.11.2018.

    Kakav sud najpoštenije bi mu otac i majka djevojke presudili. Čudit čemo se kada pošteni pojedinci uzmu pravdu u svoje ruke i mislim da bi bilo poštenije od ovog bedastog krivosudja

  • ŠEFIKA 16.11.2018.

    Njega i dotičnu gazdaricu skupa u jednu ćeliju na par godina i samo kruh i vodu pa nek uživaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare