To je to što me zanima!

Pada li ipak Vlada? HDZ je dao ultimatum, Mostovci ga odbili

HDZ traži da se na čelne pozicije u Ravnateljstvo policije i PNUSKOK-a postave ljudi koje će HDZ predložiti. Također, traže i da se odustane od daljnje arbitraže u slučaju Ina - MOL
Vidi originalni članak

HDZ-u i njegovom predsjedniku i prvom potpredsjedniku Vlade Tomislavu Karamarku je očigledno prekipjelo, te je dao Mostu ultimatum koji moraju prihvatiti ako žele ostati na vlasti u partnerstvu s Domoljubnom koalicijom. 

Kako neslužbeno doznaje Večernji list iz više izvora, Karamarko je u četvrtak na sastanku čelnika HDZ-a i Mosta koji je trebao biti redovita koordinacija dviju opcija na vlasti, rekao da je HDZ spreman rušiti Vladu ako se u sustavu policije “ne uvede red” i ako se na čelne pozicije u Ravnateljstvo policije i PNUSKOK-a ne dovedu kadrovi za koje će HDZ smatrati da su kompetentni i kvalitetni. Uz to, Jutarnji piše da HDZ još traži i da se odustane od daljnje arbitraže u slučaju Ina - MOL.

Most: Nema šanse da oko MUP-a popustimo HDZ-u

Na odgovor iz Mosta se nije trebalo dugo čekati.  

- Nama je to neprihvatljivo. Ne postoji ni najmanja šansa da oko MUP-a popustimo HDZ-u - kazao je izvor iz Mosta za Jutarnji list. Što se, pak, tiče arbitraže, u Mostu navode da oni nemaju ništa protiv dogovora s Mađarima i, što se njih tiče, oni mogu početi odmah, ali neovisno o arbitraži koja se mora odraditi do kraja.

Idi na 24sata

Komentari 350

  • mirnimrav 08.05.2016.

    HDZ opet uništava moju zemlju! odite i uništavajte si srbiju tako i tako ne znate za nista osim za srbiju !

  • INDODA9 07.05.2016.

    Ne razumijem Karamarka, zašto da se odustane od arbitraže u svezi INE, zašto??

  • jozabroz 07.05.2016.

    sve je jasnije zasto mostu treba fotelja ministra policije,,)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare