To je to što me zanima!

Jecao kod suca: Radi češke manekenke zapalio Hvar

Čeh Rudolf Hofhanzl (33) u nedjelju je pekao roštilj manekenki Šarki Durdisovoj. Žar je izazvao požar u kojem je izgorjelo oko 4,5 hektara šume
Vidi originalni članak

Pepeo sam polio vodom, siguran sam, nije mi prvi put da roštiljam, jecajući pravdao se Čeh Rudolf Hofhanzl (33) istražnom sucu. On je u ponedjeljak izazvao požar nedaleko od kampa Vira u uvali Pribinje na Hvaru. Ljubavnom paru ljetovanje se iznenada pretvorilo u noćnu moru. Rudolf je u nedjelju navečer djevojci, češkoj manekenki Šarki Durdisovoj, spremao roštilj. Shrvani Čeh rekao je da je nakon večere žar polio vodom i da su potom otišli spavati. Ujutro je pepeo bacio na kameni teren i otišao u šetnju sa psom. Ubrzo ga je zvala prijateljica i rekla mu da gori pored kuće, prenosi Slobodna Dalmacija.
- Uzeli smo crijevo i počeli to gasiti. Buknulo je i s druge strane kuće, tako da su na kraju gasili vatrogasci - rekao je Rudolf. Mladić je pušten na slobodu, no morat će odgovarati na Općinskom sudu u Starom Gradu. Par će ostati još neko vrijeme u Hrvatskoj jer je Rudolfu oduzeta putovnica. Izgorjelo je četiri i pol hektara šume, a nasreću, nitko nije ozlijeđen. Hrvatska do sada nije nikog tužila kako bi podmirila troškove gašenja požara, čak ni kad je bio podmetnut.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • šamar 28.07.2010.

    svako drvo,svaki bor,svaki korov bi mu naplatila i dusevnu bol jer je zapalio lijepi hvar...

  • nkola19 28.07.2010.

    boli me ona stvar šta je on jecao ugrozio je tuđe živote u zatvor s njim i naplatit mu masnu kaznu

  • chelsea_fan 28.07.2010.

    hahahha --- Rudolf Hofhanzl

Komentiraj...
Vidi sve komentare