To je to što me zanima!

Muškarac preminuo, a žena u bolnici nakon sudara u Osijeku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Strašan prasak šokirao je prolaznike koji su se u tom trenutku našli na tom dijelu Vinkovačke. Renault Clio osječkih oznaka bio je doslovce obavijen oko svjetlosnog stupa na pješačkoj stazi pored ceste
Vidi originalni članak

Tri vozila Hitne pomoći i vatrogasci pristigli su sa sirenama u centar grada Osijeka, u Vinkovačku ulicu nedaleko velikog kružnog toga, gdje je oko 14.30 sati bila teška prometna nesreća u kojoj je poginuo muškarac (40), a žena (33) je ozlijeđena. Strašan prasak šokirao je prolaznike koji su se u tom trenutku našli na tom dijelu Vinkovačke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Renault Clio osječkih oznaka bio je doslovce obavijen oko svjetlosnog stupa na pješačkoj stazi pored ceste. U automobilu je bio vozač, i žena koja je sjedila na suvozačevom mjestu. Zbog zgužvanog lima automobila nije se moglo doći do ozlijeđenih osoba u automobilu pa su vatrogasci rezali krov kako bi ih izvukli.

- Prijatelj i ja našli smo se u blizini mjesta nesreće kada se začuo prasak. Netko je uzviknuo 'Bože dragi' i otrčali smo na cestu. Taj je auto bio omotan oko bandere. Svi su stali na cesti. Potrčali smo pomoći ljudima u autu, ali nismo mogli ništa kada je lim bio zgužvan. Žena je pokazivala znakove života, gledala je u nas vidno u šoku, a muškarac pored nje bio je posve bijel u licu, miran, čudno nakrivljene glave. Imao je dugu kosu pa smo pomislili da je žensko. Kada je došla Hitna i uspjela mu pomaknuti glavu vidjeli smo da je muško. Čini se da je on stradao - kaže nam očevidac prometne nesreće koji je pokušao pomoći unesrećenima.

Ozlijeđena žena prevezena je u bolnicu. Vjeruje se kako je vozač Clija išao prema centru grada desnim trakom na kojemu su tramvajske tračnice. Cesta je bila vlažna od kiše, a očevidom će se utvrditi točan uzrok nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • toby 19.01.2019.

    Koliko vidim nesreća je bila u Hrvatskoj a mi nemamo "bandera"

  • CrvenaZvezda91 18.01.2019.

    Svi koji voze prema rotoru u "centru" grada, ima ih puno pogotovo kad se dolazi sa Vinkovačke strane voze unutarnjom stranom da izbjegnu tračnice od tramvaja, ali kad dolaze gore preusmjeravaju se na desnu stranu jer ne znaju voziti unutajom trakom rotora. Uzimajući u obzir okolnosti uvijete danas prije da se sa lijeve strane prestorjavao u desno, tračnice odradile svoje i lijeva strana zbog trakcije jednostavno okrenula auto. Iskreno saučešće obitelji nastradale osobe. Nadam se da će se ženska osoba uspješno oporaviti.

  • mrTrobec 18.01.2019.

    Opet jedan od preko 65 godina,pa šta im je?

Komentiraj...
Vidi sve komentare