To je to što me zanima!

'Jedan klub je okretao 300 mil. eura, a državi nije dao ništa'

Most podržava novi Zakon o sportu i želi da se što prije počne s njegovom primjenom. Kovačić kaže da žele transparentnost u sportu i da javni interes bude iznad privatnog
Vidi originalni članak

Ivan Kovačić rekao je da Most podržava novi Zakon o sportu kao i da žele da se što prije počne s njegovom primjenom, odnosno da mu se prilagode svi klubovi.

- Želimo transparentnost u sportu i da se javni interes postavi iznad privatnog - kazao je Kovačić dodajući da mu je cilj da sportske stranice ne izgledaju kao crna kronika. 

-Zakon je napisan zbog sporta, a ne pojedinaca, a ako pojedinci misle da će moći drugačije - to samo govori o njihovom moralu - dodao je Kovačić.

Mostov zastupnik rekao da je će nadzirati sportsku inspekciju i da se Zakon primjenjuje u praksi, a ne da to budu kozmetičke promjene kako je Mamić htio, javlja N1.

Dodao je da je cilj ""da članovi biraju rukovodstvo kluba, a ne da se ljudi mijenjaju s funkcije na funkciju".

- Bar u jednom klubu okretalo se 300 milijuna eura, a država nema toga ništa. Gdje je taj novac? - upitao je Kovačić. Novinari su dometnuli da takve tvrdnje ipak nisu dokazane.

- Nema dokaza ni o pretvorbi i privatizaciji, a svi znamo da se dogodila pljačka - ustvrdio je Kovačić.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • Mojte mo taok oplota 13.02.2016.

    Ja kao Šibenikomovac podržavam novi zakon o sportu, samo da se taj provede.

  • mestar 10.02.2016.

    Smijesno zakon o sportu. Koji zakon? U drzavi gdje sve placa drzava, od utrke puzeva do najmasovnojeg sporta. Hm profesionalizam 0 gledatelja, grad odrzava stadione, placa sve troskove, zasto?

  • Mozak 09.02.2016.

    Ajmoooo......čisti močvaru, vrijeme je !

Komentiraj...
Vidi sve komentare