To je to što me zanima!

Jedan mrtav i dvoje ranjenih u Sydneyu, opasnost još traje...

Prethodno se u jednoj tvornici u predgrađu Ingleburn, nedaleko od Sydneyja, zabarikadirao muškarac naoružan automatskom puškom. Policija je blokirala sve ceste
Vidi originalni članak

Jedna osoba je mrtva, a najmanje dvije su ranjene tijekom sedmosatne talačke krize u Sydneyju, javlja BBC.

Lokalni mediji javlja da je mrtav 43-godišnji napadač, koji se navodno sam upucao. Dvoje ranjenih je prebačeno u bolnicu. Trojica taoca puštena su na slobodu. Također, jedna je osoba uhićena zbog ometanja istrage.

Prethodno se u jednoj tvornici u predgrađu Ingleburn, nedaleko od Sydneyja, zabarikadirao muškarac naoružan automatskom puškom. Policija je blokirala sve ceste, a građanima se savjetuje da ne izlaze na ulice. Povremeno se još čuju pucnjavi.

Još nije poznato je li ovaj slučaj povezan s terorizmom.

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • PaolaBekić 07.03.2016.

    Sydney <3 http://www.staputovanja.com/blogomokosvijeta#/natjecaj/75

  • giustizia 07.03.2016.

    Ovo je necuveno !!!! Kaznjen mi je komentar u kojem nisam nikog uvrijedila, nego gdje sam samo uocila nelogicnost u clanku glede napisanog da je napadac ubijen a da se jos cuju pucnjevi i da opasnost jos traje (kao sto pise u clanku)!!!!! Admine, u cemu je problem ! Jesu li to novi kriteriji kojima ste se hvalili da ste poboljsali kvalitet portala !?!?! Ne pase vam kritika !!??!! Sramite se !!!!

  • Igor Petak 07.03.2016.

    Svuda po svijetu neke pi.....e.

Komentiraj...
Vidi sve komentare