To je to što me zanima!

Jedan mrtav i više ozlijeđenih: Prevrnuo se autobus pun djece

U nesreći je ozlijeđeno više mališana, priopćilo je srbijansko Ministarstvo unutarnjih poslova. Na mjesto nesreće upućeno je više vozila Hitne pomoći. Očevid je u tijeku
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći do koje došlo kada je autobus poljskih registarskih pločica sletio u utorak ujutro s autoceste Subotica – Novi Sad i prevrnuo se poginula je jedna osoba, jedna je teže a 20 ih je lakše ozlijeđeno, izvijestila je Radio televizija Srbije (RTS).

U autobusu s 57 putnika, koji se vraćao iz Grčke, bilo je 23 djece, prenosi RTS i dodaje kako se nesreća na autocesti dogodila oko 9,40 sati kod mjesta Mali Iđoš. 

Na licu mjesta nalazi se više ekipa hitne pomoći iz Subotice, Bačke Topole i Vrbasa, kao i više vozila s pripadnicima Sektora za izvanredne situacije.

Dio ozlijeđenih prebačen je u bolnicu u Vrbasu, a dio u Novi Sad.

Za sada nije poznata težina njihovih ozljeda. Iz bolnice u Vrabasu kažu da im se pruža adekvatna pomoć te da velik broj osoblja radi na rješavanju ove hitne situacije.

Više detalja o okolnostima nesreće bit će poznato nakon očevida, koji je u tijeku.

Autocesta Subotica – Novi Sad koja je dio putnog pravca koji povezuje sjever i jug Srbije među najprometnijima je u zemlji, napose za trajanja ljetne turističke sezone.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • dom01 12.07.2017.

    Tko ovoj dade radno misto i jos da bude za to radno misto placena ili za nekvalitetne clanke

  • golijesnica 11.07.2017.

    Jel itko zna da je bus poljski i djeca i odrasli su svi poljaci

  • Aileen 11.07.2017.

    Opet košava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare