To je to što me zanima!

Jedan pas ugrizao je poštara, drugi usmrtio psa i četiri zeca

Poštar je ovom prilikom  zadobio vidljivu ozljedu zbog čega su ga poslali liječničku. Na mjesto događaja izašao je i komunalni redar grada Bjelovara..
Vidi originalni članak

Jučer poslijepodne, u Trojstvenom Markovcu,  u Ulici Grgura Karlovčana ispred jedne kuće 41-godišnjeg poštara za lijevo koljeno ugrizao je pas u vlasništvu 56-godišnjaka. Poštar je ovom prilikom zadobio vidljivu ozljedu zbog čega su ga poslali liječniku. Na mjesto događaja izašao je i komunalni redar grada Bjelovara.

Istog dana također poslijepodne, u Grubišnom Polju  u Ulici Tina Ujevića, ispred  ulaza u stambenu zgradu, pas vlasništvo 36-godišnjakinje napao je drugog psa  kojeg je izgrizao do smrti. Nakon toga ušao je u jedno dvorište  u Ulici 77. samostalnog bataljuna  ZNG  gdje  je ugušio četiri zeca.

Zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, odnosno zbog nedržanja životinja pod nadzorom, vlasnicima pasa je naplaćena novčana kazna, javila je PU bjelovarsko-bilogorska.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 10.11.2018.

    kada pas čija vlasnica radi u gradskoj upravi grada Bjelovara napada ljude, a iz dvorišta se širi smrad jer ne čiste za psima, onda komunalni redar odbija izaći na teren i tvrdi da to nije njegov posao....

  • umjereni pacifist 10.11.2018.

    ti maltezeri čuda rade!

  • audi 2.0 10.11.2018.

    Postare treba zakonom zabranit. Ulaze u tuda dvorista i onda se cude ka pura dreku. Nose suzavac sa sobom. Da mi posprica pesa sa tim mislim da bi tu bocice postar progutao

Komentiraj...
Vidi sve komentare