To je to što me zanima!

Pijani vozač izazvao nesreću u kojoj je poginuo 55-godišnjak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Upravljajući VW Jettom vozač (43), kojemu je izmjereno 1,03 promila, udario je auto ispred i odbacio ga na zaštitnu ogradu. Vozač (55) tog auta na mjestu je poginuo
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći na zagrebačkoj obilaznici u utorak oko 23 sata u blizini čvora Buzin u smjeru Lučkog poginuo je muškarac (55).

POGLEDAJTE VIDEO: Na očevidu bili i vatrogasci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nesreću je izazvao 43-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola. Upravljajući VW Jettom u smjeru zapada nije držao dovoljan razmak od automobila ispred te je udario u drugu VW Jettu kojom je upravljao 55-godišnjak. Od udara Jetta poginulog udarila je u zaštitnu ogradu te je muškarac na mjestu preminuo. Vozaču (43) izmjereno je 1,03 promila alkohola. On je lakše ozlijeđen te mu je pomoć pružena u KBC Sestara milosrdnica.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • f1fun 14.10.2015.

    Sućut obitelji poginulog.Stradao nevin čovjek!I I koje će biti sankcije za ovog pijanca - ubojicu ?? Naravno , male ili nikakve !Poruka , i dalje ločite , vozite se pijani uokolo i tu i tamo nekog ubijte!

  • futavac 14.10.2015.

    taj je sigurno noć prije cugo valjda se još nije ni strijeznio a mislio da je još gore bolje da je vozio sa 2,5 ovako se zavarao

  • marica-maca 14.10.2015.

    Opreza nikad dosta još k tome i alkohol eto zla,Počivao u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare